kläder, mode, smink, resor, film, musik, shopping

Köpa kläder på nätet har aldrig varit lättare


skrivet den 22 mar av Esad, klockan:08:42

Hejsan och välkomna till min blogg. Jag heter Esad och är från Bromma. I dag tänkte jag skriva lite om näthandel. Att till exempel köpa kläder på nätet har aldrig varit lättare eller säkrare. Det finns mycket kring näthandeln som förbättrats på senare år. 

Det är mindre omständiga registreringsprocesser i dag - det går fort att lägga en order. Förr var det vanligt med lite extrafrågor bara för att. Nu har man trimmat.

Med användarkontron, cookies med mera så behöver man sällan fylla i sina uppgifter som adress och telefon nummer igen utan det finns där. Liksom orderhistorik, man kan se vad man beställde för dammsugarpåsar sist så att man får rätt sort. Eller om man ska köpa kläder online så kan man hitta tillbaka till de där underkläderna man köpte en annan gång som visat sig vara bra och få rätt storlek och så vidare.

Betalningsprocessen går smidigare i dag och mindre kortbetalningar kan gå riktigt fort.

Det är säkrare och få ifrågasätter säkerheten när de ska köpa saker online.

Man får ofta skräddarsydda rekommendationer och rabatter, exv när det gäller skivor, film eller mode. Man kan få dessa i mailform också: vi tror att du är intresserad av den här varan eftersom du köpt liknande tidigare, den släpps om en vecka och vi ger dig fri frakt om du beställer i förväg.

Utbudet är också större. Du kan till och med köpa secondhand, vintage kläder och lite mer udda kläder som mammabyxor på nätet. Det är inte vara det som säljer bäst och som är lätt att lagerhålla och packa som finns. Second hand är ju lite komplicerat att sälja online och gravidmode nåt som bara intresserar en smal målgrupp.


Bli den första att värdera denna post

  • Currently 0/5 Stars.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kommentarer är stängt